Kontakt informacije

Tel: +38163 751 0 708
Tel: +38111 355 7337

 

Zakazivanje obilaska sale: 10h-22h

 

Ada Ciganlija, Obrenovački Drum 17, Beograd

Najluksuzniji restoran u okolini

 

Event centar Grand Ada se nalazi na oko 5 Km od centra Beograda, na makiškoj strani savskog jezera – Ade ciganlije.

Grand Ada je visokim kvalitetom usluge postala prepoznatljiva kao jedan od najboljih event prostora u Beogradu gde se organizuju svadbe i proslave, a posebno smo ponosni na doček Nove 2023 godine koji sa velikom pažnjom pripremamo.

Naš event prostor raspolaže profesionalnim sistemima za rasvetu i ozvučenje, ventilaciju i klimatizaciju i poseduje kompletan inventar za kapacitet od oko 550 gostiju. Višetruko provereno i ljubazno osoblje učiniće sve da se u najluđoj noći bajkovito provedete.

Jedna od glavnih prednosti je da Event centar Grand Ada poseduje dve sale, Exclusive i Gold. Obe sale su postavljene u banket postavci (svaki gost ima sedeće mesto) gde se gosti mogu udobno i bez guranja smestiti.

Event centar Grand Ada je prepoznatljiv po izuzetnom kvalitetu hrane i usluge i što se nivoa ugostiteljstva tiče jedan je od lidera u Beogradu. Najviši standardi, najsavremenija oprema, stručan menadžment i profesionalno osoblje doprineće vašem savršenom dočeku Nove godine.

Za sve goste obezbeđen je parking sa čuvarom.

Dekoracije po Vašim željama

Ponosni smo na stručnost i ljubaznost našeg osoblja. Oni, na dan Vašeg venčanja, vode računa o Vašim zvanicama. Naši kuvari će, pripremajući specijalitete domaće i internacionalne kuhinje, zadovoljiti i najspecifičnije ukuse. Uslužno osoblje će se pobrinuti da gostima ništa ne nedostaje.

 

Naš dekorater, će ukrasiti besprekoran prostor restorana po Vašim željama i idejama. Jelovnik našeg restorana prilagođava se Vašim potrebama i zahtevima. Svim Vašim zvanicama na raspolaganju je i veliki parking sa video nadzorom i obezbeđenjem.

DA!

Fontana u centralnom delu restorana je ipak ono na šta smo najponosniji. Ona će Vam omogućiti da, bez obzira na vremenske uslove, fotografije sa Vašeg venčanja budu magične. Dok u pozadini slapovi vode lagano teku i sa finim kamenom recituju nežne stihove, Vaše je samo da se nasmešite!  U kompleksu našeg restorana izgradili smo “srećnu baštu”.

 

Kada se priroda budi, sve cveta i ozeleni, svoje sudbonosno “DA” pred matičarem recite upravo u romantičnom ambijentu naše “srećne bašte”, a potom se zagledajte u Vaš nasmejani odraz u bistroj vodi, zamislite prvu zajedničku želju i bacite novčić sa “mostića ljubavi”. Nismo zaboravili ni najmlađe goste.