Kontakt informacije

Tel: +38163 751 0 708
Tel: +38111 355 7337

 

Zakazivanje obilaska sale: 10h-22h

 

Ada Ciganlija, Obrenovački Drum 17, Beograd

Vašem venčanju ćemo dati bajkovitu notu.

Navlake za stolice i mašne u raznim bojama, kao i dekorativne salvete, suknjice za sve stolove, ogledala i vaze za cveće na stolovima, dodatno će doprineti svečanom ambijentu našeg restorana.

 

A plamen sveća u velikom svećnjaku na mladenačkom stolu, goreće u ritmu Vašeg prvog plesa. Na ulazu u restoran biće istaknut spisak gostiju, sa šematskim prikazom plana sedenja, a ljubazna hostesa će se pobrinuti da se Vaši gosti udobno smeste.

 

Naši mladenci ne moraju brinuti oko protokola, jer je za koordinaciju kompletne svečanosti zadužen menadžer restorana.

Lightshow

Restoran Grand Ada poseduje led rasvetu u celom restoranu, a „Light Man“ će se pobrinuti da ulazak mladenaca, prvi ples, kao i prvi slatki zalogaj mladenačke torte bude posebno obeležen, on će vam takodje garantovati fantastičnu atmosferu tokom cele Vaše svečanosti.

Želimo da vaš brak započnete slatko i glamurozno, zato Vam poklanjamo mladenačku tortu i dve boce šampanjca koje se iznose u suvom ledu.

Srećna bašta

Većina mladenaca želi da se na večnu ljubav zavetuje u prirodi. Zato restoran Grand Ada u svom kompleksu ima i „Srećnu baštu“.

 

Naša bašta za građanska venčanja opremljena je „ kućicom za venčanja“ sa baldahinima, cvećem i crvenim tepihom, kao i stolicama sa navlakama i mašnama, barskim stolovima, drvenim klupicama i raznim cvetnim aranžmanima koji će učiniti vaše građansko venčanje bajkovitim.

 

Nakon što izgovore sudbonosno „DA“ mladenci se mogu fotografisati na „mostu ljubavi“ ili pored „romantične fontane“.

Sigurnost

Da bi zadovoljili sve potrebe naših gostiju, restoran poseduje parking za sve goste, koji je pokriven video nadzorom, a uz to je obezbeđen i redar na parkingu koji će se brinuti o bezbednosti vozila sve vreme slavlja.